Referenciák

autócsomagolás, autódekoráció referenciák

Színválaszték

autócsomagolás színválaszték

Karbonfóliázás

karbonfóliázás

Céges autók

céges autók dekoráció

Karosszériavédő fólia

A Karosszériavédő fólia egy akril ragasztóanyaggal ellátott víztiszta fólia, mely víztiszta tulajdonságának köszönhetően láthatatlan védelmet nyújt járművének.

 

Az autógyárak által is közkedvelt karosszériavédő fólia kiemelkedő minősége miatt sok esetben a termékösszehasonlítások alapját képezi. Mivel a 3M&trade VentureShield fólia rendkívül vékony, így láthatatlanságával megőrzi járműve eredeti megjelenését.
A VentureShield Karosszériavédő fólia használatával az Ön számára véget ért az aggódás a kőfelverődések, parkolási horzsolások okozta fényezési sérülések miatt. A gépjárműajtó nyílásától és a csomagtér berakodó nyílásától kezdve a teljes autó befedéséig, széleskörű megoldásokat kínálunk az Ön igényeinek megfelelően.
Az átlátszó védőfóliázás legnagyobb előnye, hogy minimális ráfordítással maximális védelmet biztosít járművének az útról felpattanó kövektől, törmelékektől, a faágak karcolásaitól, és a rovarok által okozott károktól. Az általunk használt védőfólia  kiváló tulajdonságainak köszönhetően, számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV sugárzással és a kőfelverődésekkel szemben.

 

Hírlevél