Referenciák

autócsomagolás, autódekoráció referenciák

Színválaszték

autócsomagolás színválaszték

Karbonfóliázás

karbonfóliázás

Céges autók

céges autók dekoráció

Céges autók

 

Vállalati gépjármű ma már elképzelhetetlen céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy ábra nélkül, és nagy hiba lenne kihagyni azt a lehetőséget, hogy nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni cégünk szolgáltatásait, elérhetőségét. Egy eredeti, dekoratív autóreklám figyelemfelkeltő hatása a marketingszakemberek szerint sem elhanyagolható tényező.
A mai kor versenyfeltételeinek megfelelően széles színválasztékú és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így a céges arculati színekbe és formavilágba illeszkedő, eredeti, kreatív és figyelemfelkeltő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni.
Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három, alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál egy könnyen eltávolítható, kb. 3 év élettartamú matricát használunk, míg a tartós felhasználás alkalmával a nagy tapadású, akár 10 évig is használható anyagokkal dolgozunk. A teherautók ponyváira speciálisan ilyen célra gyártott, flexibilis - ponyva matrica - öntapadós matricát használunk fel. Széles formátumú vágó- nyomtató gépünk lehetőséget biztosít, hogy kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen, gyorsan és esztétikusan tudjunk matricázni.

Autócsomagolási technológiánknak köszönhetően könnyű, gyors és olcsó lehetőség nyílik arra, hogy céges autók, flották designmegoldásait és védelmét egyszerre biztosítsuk. Míg az újrafényezés esetében akár hetekre is nélkülöznie kell autóját, az autófóliázás akár egy napon belül kivitelezhető.

Bővebben: katt ide!

Céges arculatváltáskor, arculatépítéskor, flották egységesítésekor nagyszerű és gyors megoldás, ráadásul könnyen, gyorsan és maradandó nyomok nélkül bármikor eltávolítható.

Gondolta volna?A gépjármű dekoráció további előnye, hogy reklámértéke mellett az autótolvajokkal szembeni védekezésben is segít. Statisztikailag bizonyított tény, hogy sokkal kevesebb olyan autót lopnak el vagy törnek fel, ami matricázva van, mert amellett, hogy könnyen azonosítható, a fólia eltávolítása okozta időhátrány megnehezíti a határon való átjutást.

Céges autódekoráció referenciáinkhoz katt ide!

 

 


Hírlevél